En god oplevelse i Tårnborg Kirke

Søndag den 21. oktober 2018, var der for 3. år i træk Jagtgudstjeneste i Tårnborg Kirke, og der er vist ved at være skabt en tradition for, at Sydvestsjællands Jagtforening og Kirke Stillinges jagthornblæsere vil medvirke ved en årlig Jagtgudstjeneste.

Foreningens medlemmer havde pyntet våbenhuset med naturens dyreliv, både som skind, men også udstoppede dyr som f.eks. egern, væsel, ræv og grævling. Udstoppede fugle blandede sig med pattedyrene i våbenhuset, og en fuglegruppe pyntede på trappen til koret. Jagthornsblæserne fyldte kirkens rum med musik til samling og afsked, samt en lille koncert med toner til ære for enkelte dyr, som vi får lov at spise os mætte i.

Efter gudstjenesten var Jagtforeningen vært ved en fællesspisning i konfirmandstuen, og de bød på en herlig vildtgryde. Med et smil blev det sagt, at det var ”lokale råvarer”, idet menuen indeholdt bl.a. and, fasan og rå som alle var nedlagte i Tårnborg sogn.

En kirkegænger.

27sep kl. 10:30