Rock, Håb & Kærlighed

Gruppen Beatsalmer, der tidligere har gæstet Tårnborg Kirke med koncerterne "All You Need is Love" og "Salmer fra en Beat-tid", kommer nu med deres tredje projekt: "Rock, Håb & Kærlighed".Det sker søndag den 3. juni klokken 16.

De skriver selv om koncerten: “I 60'erne opstod talemåden "Peace, Love and Understandning". "Rock, Håb og Kærlighed er en omskrivning af tro, håb og kærlighed (1. Kor. 13).

Det er blevet sagt, at Den Danske Salmebog er danskernes 2. Bibel - og i udlandet misunder de os vores store salmedigtere. Den poesibog, som salmebogen rettelig er, vil vi gerne give ekstra opmærksomhed!” Rock, Håb og Kærlighed yder hermed sit bidrag ved i et kalejdoskop at sammenstille danske kernesalmer med stærke bibeltekster og klassiske rocksange.

Programmet byder på blandt andet læsning af Lysets engel, Her vil ties, O kristelighed og Se, nu stiger solen. Blandt de rocksange, man kan høre er: "Angel" (J. Hendrix) "Here Comes the Sun (G. Harrison) "If I Can Dream" (E. Presley) og "With a Little Help from my Friends" (Lennon/ Mc. Cartney).

Beatsalmer består af skuespiller Tina Kruse Andersen, sangsolist Simon Mott Madsen, pianist Bjørn Krog Thesbjerg og organist, komponist og arrangør Tore Bjørn Larsen.

Der er gratis adgang til koncerten, men kom i god tid, der bliver sikkert rift om pladserne som til de tidligere koncerter med gruppen.

Organist Lise Christoffersen

Danmark, nu blunder den lyse nat - Sommersang i Tårnborg Kirke

Solnedgang over Storebæltsbroen

Snart er det sommer og de lyse nætters tid. Snart blunder den lyse nat, og snart er det tid til at synge sommeren og glæden frem.

I sommermånederne inviterer vi til aftensang i Tårnborg Kirke. Vi synger sammen nogle af de mange smukke sommersange og aftensange fra både Højskolesangbogen og Salmebogen. Vi lytter til kirkeklokkerne og orglet og hører en læsning fra Biblen og slutter af i kirken med velsignelse og orgelspil.

Kirkens organist, kirkesanger og præst vælger til hver gang forskellige sommersange og aftensange, som vi sammen synger.

Aftenen sluttes af med en forfriskning i våbenhuset eller foran kirken, hvor den smukke udsigt i aftensolen kan nydes.

For nogle generationer siden var det helt almindeligt at folk samledes om aftenen for at runde dagen af med sang. Og om sommeren er der intet bedre end at slutte dagen af med sang, mens solen går ned i de smukke omgivelser, som Tårnborg Kirke er velsignet med.

Så hvad enten man bor i Tårnborg Sogn, er på ferie i nærheden eller man blot tilfældigt kommer forbi, skal man være hjertelig velkommen til en stemningsfuld aften med sang i Tårnborg kirke.

11okt kl. 19:30

10 jeg kan li'

James Hansen

11okt kl. 19:30