Koncert med Kim Sjøgren

En af vores dygtigste violinister - Kim Sjøgren, der er kendt for sin store musikalske alsidighed og sit  omfattende repertoire, giver koncert i Tårnborg Kirke søndag den 12. maj klokken 16.

Kim Sjøgren blev født i Nakskov i 1955 og begyndte at spille violin som 3-årig. Han blev optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, da han var 12 og gav debutkoncert 17 år gammel. Som 22-årig blev han koncertmester for Det Kongelige Kapel, den yngste i kapellets historie. I 2005 blev han udnævnt til professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren har modtaget adskillige priser bl.a. Jacob Gades legat, Peder Møllers musikpris og Musikanmeldernes kunstnerpris. Han har ved talrige lejligheder optrådt i radio/TV og med samtlige symfoniorkestre i Danmark og desuden har han givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan.

Ved koncerten vil man kunne høre kendte og elskede melodier fra det klassiske repertoire krydret med humor og små anekdoter.

Koncerten er gratis, men der kræves adgangskort, som frit kan hentes i Dagligbrugsen i Frølunde fra mandag den 22. april. Dørene åbnes en time før koncerten. Der er ikke nummererede pladser.


12maj kl. 16:00

Koncert med Kim Sjøgren

En af vores dygtigste violinister - Kim Sjøgren, der er kendt for sin store …

12maj kl. 16:00