Sytten år!

Man glemmer aldrig den første gang. Den første kærlighed, det første kys, den første gang jeg så dig. Jeg husker så tydeligt den første gang.

Jeg kom fra Halsebyvej og drejede om hjørnet ad Marsk Stigs Vej. Det var forår, solen skinnede i den lille sø, som lå omgivet af siv og hvide svaner. Lidt længere fremme kunne jeg se Marsk Stigs Høj, stedet hvor der engang lå en borg. I baggrunden lyste Tårnborg Kirke hvidt mod den blå himmel.

Nu er der gået sytten år. Sytten år hvor jeg aldrig har glemt første gang, jeg så dette sted, som skulle blive mit og min mands. Vi kom som sognets nye præstepar den 1. marts 1998, og det har vi aldrig fortrudt. Her har vi levet og slået rødder, mødt så meget venlighed og imødekommenhed.

Tårnborg sogn er et godt sted at være. Nu er det tid for os at takke af. Jeg går på pension fra den 1. juli, min mand Per og jeg flytter fra sognet og skal begynde et nyt liv i et lille hus på Stevns. Det er med stor vemodighed, at vi har taget denne beslutning, men alting har en tid, og vi føler begge at tiden nu er kommet til at sige farvel til Tårnborg. Jeg er fyldt 62 år, min mand har været alvorligt syg, 2014 har været et tungt år for os.

Det er med vemod, men også med stor taknemmelighed at jeg skriver disse linjer. At få lov til at være præst her på dette sted, det har været en stor gave for mig.

Lige fra første begyndelse er jeg blevet taget imod med åbne arme. Så meget tillid er blevet

vist mig, så mange mennesker jeg har delt både glæder og sorger med. Jeg er blevet lukket ind i menneskers livshistorier, jeg har taget del i store og små begivenheder, og det har været en stor berigelse for mig. Ikke én eneste gang er jeg trådt ind i Tårnborg Kirkes smukke rum uden at være ydmyg og stolt over at dette blev mit kald. At stå foran alteret ved fødderne af Jesus på korset, at sidde i stolen i hjørnet og se ud på kirkegården, se solens lystegn i vinduets tykke mur.

Tak, af hjertet tak for sytten dejlige år som præst i Tårnborg sogn. Tak til jer alle i sognet, ak til menighedsrådet og kirkens ansatte for al støtte og opbakning.

Jeg ønsker alt godt for sognet fremover. Må Guds velsignelse være med jer alle.

Sognepræst Susanne Jensen

19aug kl. 10:30

12.s.e.trinitatis

19aug kl. 10:30
26aug kl. 10:30

13.s.e.trinitatis

26aug kl. 10:30
02sep kl. 10:30

14.s.e.trinitatis

02sep kl. 10:30
04sep kl. 15:30

Litteraturkredsen

04sep kl. 15:30
05sep kl. 14:30

Gudstjeneste og efterfølgende kaffebord i Konfirmandstuen

05sep kl. 14:30
09sep kl. 10:30

15.s.e.trinitatis

09sep kl. 10:30
16sep kl. 09:00

16.s.e.trinitatis

16sep kl. 09:00
19sep kl. 12:30

Løvfaldstur - bemærk to timer før normal tid!!!

19sep kl. 12:30
22sep kl. 11:00