Du er her:

Børnenes jul

Selvom julen officielt sluttede på Hellig tre kongersdag den 6. januar, så skal julefreden og julebudskabet helst holde hele det nye år.
Og med julebudskabet lyder det til enhver af os, at vi skal forsøge midt i vores travle liv, midt i det liv, som kan være så hårdt at leve, når ulykkerne rammer, men som heldigvis også har noget godt at byde på. Ja, da lyder det til os, at vi skal forsøge at finde glæden hver dag.

Og kan man andet end glæde sig, når man ser tilbage på december måned og mindes alle de smil og glade stemmer der fyldte Tårnborg Kirke i den travle juletid. For der er intet som samler sognet i december måned som julegudstjenesterne for først Børnegården Kildebakken, og senere Tårnborg Skole inden ca. 500 mennesker juleaften synger med af karsken bælg på julens skønne salmer til julegudstjenesterne. Til nytåret sprang champagnepropperne i våbenhuset efter gudstjenesten.

Julestemningen begyndte da alle børnene fra Kildebakken gik den lange tur op til kirken for at synge og opføre krybbespil. Inden havde børnehaven klippet flot julepynt, som alle der har været i kirken i juletiden har beundret.

Og dagen efter var det Tårnborg Skoles tur til at gå til kirke, mens klokkerne ringede dem på vej. Her er det blevet ny tradition, at 3. klasse går luciaoptog - både drenge og piger. Og 2. klasse opførte et stykke, hvor de forklarede
salmen: “Dejlig er den himmel blå” inden skolen hørte Juleevangeliet.