Du er her:

Pinsen i Tårnborg Kirke

Pinsen er den mest oversete kristne højtid lyder det ofte. Måske fordi den er så uhåndgribelig sammenlignet med jul, hvor vi fejrer et barns fødsel og påske, hvor vi godt ved hvad betydning det har, når dem vi elsker dør. Og derfor også har brug for at tro på, at løftet fra den tomme grav om, at livet opstår igen også gælder os. Men pinsen, som handler om Helligånden, er lidt mere diffus.

For hvad er Helligånden???

Kom til gudstjeneste i pinsen og få svaret. Vi fejrer pinse søndag den 9. juni kl. 10:30

Dagen efter 2. pinsedag har vi pinsevandring i samarbejde med Tårnborg Lokalråd. Vi mødes i kirken til en kort andagt, hvorefter vi vandrer ud i naturen og leder efter pinsens tegn. Efter vandringen slutter vi af med frokost i konfirmandkonfirmandstuen.

Tårnborg Kirke. Mandag den 10. juni kl. 11:00