Litteraturkreds

Sidste nyt fra Litteraturkredsen

Tårnborg kirkes litteraturkreds ledes af sognepræst Nina Dyrhoff Nyegaard.

Vi mødes én gang om måneden i konfirmandstuen i Præstegården, Marsk Stigsvej 19, 4220 Korsør, den første tirsdag i månederne september til december og januar til april.

I maj måned slutter vi litteraturkredsen af med en udflugt 

I månederne september til december læser vi fortrinsvis den ældre litteratur, mens vi i månederne januar til april fortrinsvis læser den nyere litteratur. 

I oktober og november har vi læst Henrik Pontoppidan: De dødes rig. En dejlig bog efter min mening. Jeg har læst, at Kim Larsen har udtalt at Henrik Pontoppidan var en af hans ynglings forfattere, det forstår jeg godt efter at have læst Lykke-Per og De dødes rige.

I december skal vi læse Haruki Murakami: Kafka på stranden. Det er ikke en forfatter jeg tidligere har læst noget af. Men det er det gode ved litteraturkredsen, at man også får læst andre forfattere/bøger end dem man sædvanligvis læser. Det udvider også ens horisont. 

Når vi mødes snakker vi om den bog vi har ”haft for” til den pågældende dag. Det er en god oplevelse at snakke med andre om den bog vi alle lige har læst. Vi har tit helt forskellige meninger/opfattelser af den samme bog. 

Du behøver ikke at købe bøgerne selv, da Korsør biblioteket skaffer det antal bøger vi skal bruge fra biblioteker rundt om i landet.

Har dette vagt din interesse så mød op i konfirmandstuen i præstegården den første tirsdag i måneden.

Annette Christensen

   Møder i litteraturkredsen