Koncerter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forårskoncert i Tårnborg kirke 2024

Søndag d. 17/3-2024 kl.16.00

Mezzosopran Luna Kjøllstad-Mortensen og organist/ pianist Steen Johansson /pianist Steen Johansson.

Luna Kjøllstad-Mortensen er uddanet fra Det Kgl. Danske musikkonservatorium i klassisk sang. Til daglig underviser hun på Slagelse musikskole, og er i vores område kendt som kirkesanger i Vemmelev-Hemmeshøj kirker, og Luna er også sanger vikar i Tårnborg kirke.

Hun bliver ledsaget musikalsk af vores organist/pianist Steen Johansson. Han har nu været ansat i Tårnborg kirke i 3 år. Steen er uddannet organist fra Det Kgl. Danske musikkonservatorium,  og har været på ekstra kurser som organist i blandt andet improvisation i London.  Inden han kom til Tårnborg kirke, har han været organist I Karlslunde og Karlstrup kirker samt organist i Sankt Povls kirke Korsør.

Til koncerten vil de to musikere præsentere et bredt program, masser af romantiske klassiske sange, skønne arier af G. F.  Händel

Der er gratis entré til koncerten og dørene åbnes 30 min. før koncerten.

 

Mestersangerne i Tårnborg kirke

                                                                                                                                       Søndag d. 26/5-2024 kl 16.00

 

 Ved denne koncert vil man garanti opleve højt humør, god energi, med  "Mestersangerne". En koncert der er fyldt med flotte kendte og elskede operetter, Italienske slagere, og andre kendte arier.

"Mestersangerne" består af dygitge sangere fra Slagelse-Sorø området, og består af  Sopran Karin Kjerumgaard, Tenor Michael Duncan,  Baryton John Anderberg og Pianist Birger Andersen.

Der er gratis entré, og dørene åbnes 30 min. før koncerten.