Litteraturkreds

Lidt om litteraturkredsen

Hver den første tirsdag i måneden i vinterhalvåret mødes litteraturkredsen i konfirmandstuen i præstegården fra kl. 15.30 til 17.30.

Vi læser bøger som ikke er helt nye, da vi så kan låne dem på Korsør bibliotek. Så hvis du har lyst til at dele din oplevelse ved at læse en god bog med andre, så er du velkommen i litteraturkredsen. Der er altid plads til en mere.

Jeg har selv med stor glæde og fornøjelse deltaget siden 2006. I det nye år har vi i anledningen af at det er Lutherår, læst salmedigteren Jakob Knudsens roman om Martin Luther. I januar læste vi første del ANGST og i februar anden del MOD. I marts måned er det en nyere dansk forfatter vi læser. Det er Ida Jessens roman fra 2015 EN NY TID.

I april måned skal vi læse en klassiker J.P. Jacobsens: Niels Lyhne.

Vi afslutter hver sæson med en udflugt i maj måned. I år går turen til København, hvor vi skal besøge Stefanskirken på Nørrebro, se Assistens Kirkegård og nyde Nørrebroånden.

Sidste år var vi i Odense, hvor vi besøgte Vollsmose. Vi så bl.a. den smukke moderne kirke de har der. Senere på dagen besøgte vi museet TIDENS SAMLING som ligger i Odense centrum, hvor vi også spiste frokost. Vi havde en rigtig god og hyggelig dag.

Annette Christensen

Ingen begivenheder fundet.